Ontmoet De BazenVan De Club!

En Alles Wat Er Over Ons Te Weten Valt!

Op ons vertrouwen kun je bouwen

Een woning koop je niet zomaar, het is een flinke som geld. Je wil er dan ook zeker van zijn dat de eigendomsoverdracht van die woning goed verloopt. Wij zijn ervoor omdat proces van keuring en oplevering zo goed mogelijk te laten verlopen en gaan daarvoor tot het uiterste. Misschien dat we daarom gemiddeld een 9,7 scoren bij onze Bazen. 

Dit succes kunnen we garanderen omdat we bestaan uit een team van gedreven adviseurs en inspecteurs met meer dan 15 jaar ervaring. Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Plan dan snel een terugbelafspraak in en laat je informeren over de verschillende mogelijkheden die InspectieBaas jouw te bieden heeft. 

Baas in advies

We adviseren naast de eindoplevering ook een vooroplevering in samenwerking met InspectieBaas te doen. Tijdens dat moment kun je namelijk eventuele vertraging in het afbouwproces van je woning voorkomen.

Baas in kennis

Je haalt specialistische, bouwkundige kennis in huis waardoor je een sterkere positie aanneemt ten opzichte van de aannemer.

Baas in kwaliteit

Na oplevering ontvang je een uitgebreid rapport met daarin de gebreken van de woning. Dit rapport is zowel voor jou als voor de aannemer helder en overzichtelijk.

Op ons vertrouwen kun je bouwen!

“Bouwen is een complex proces, de kans dat er iets misgaat is altijd aanwezig. Het gaat erom hoe dat het wordt opgelost.

Heb je een vraag voor een van onze bazen?
Ik heb een vraag formulier
Stap 1
terugbel
afspraak

Vul online je gegevens in, laat InspectieBaas je terugbellen en voorzien van verdere informatie van de verschillende mogelijkheden die InspectieBaas je te bieden heeft.

Stap 2
Opdracht bespreken

Nadat we alle gegevens juist hebben ontvangen, bespreek je het verloop van de samenwerking met InspectieBaas en plannen we de eerste afspraak in op basis van jouw wensen.

Stap 3
voorop-levering

Ter voorbereiding van het officiële oplevermoment checken we samen de volledige woning op grote gebreken. De aannemer kan daar vervolgens mee aan de slag.

Stap 4
Eindop-levering

Nadat alles is gecheckt en de vervolg afspraken met de aannemer zijn gemaakt, kun jij met een gerust hart tekenen en ben je officieël eigenaar van de woning!